Quantcast

Page 29 of 104 FirstFirst ... 192526272829303132333979 ... LastLast
Results 421 to 435 of 1557

Thread: PS2 vs Dreamcast Graphics

  1. #421
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Yeah, or Pokemon for the entire game boy series.
    Heck, even the 32X had it pretty good with virtua racing.
    For DC it was probably sonic adventure, it sold like 2.5 million or something.
    Also, as a side note, I recently got power stone and was pretty impressed with the VMU games. I'm running my
    VMU off of a 9 volt battery, it's quick and easy.. All of you should go do that mod XD

  2. #422
    Ninetailed Noob Raging in the Streets KitsuneNight's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4,256
    Rep Power
    42

    Default

    ^not everybody can actually mod or solder
    whats easy for you isnt so easy for others
    Kitsune in a hat

  3. #423
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Haha, that's where your wrong, I didn't do ANY soldering
    And it's just a matter of having the tools and using them.
    It took me maybe 2 minutes to do the mod.

  4. #424
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Step 1: unscrew vmu battery case
    Step 2: get 9 volt battery and wires to connect to battery
    Step 3: strip wire ends
    Step 4: tape ends to battery
    Step 5: tape other ends to vmu

  5. #425
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    And why are you so criticizing towards me...? When I started the thread you criticized me and now the same thing?
    What's up with that?

  6. #426
    Ninetailed Noob Raging in the Streets KitsuneNight's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4,256
    Rep Power
    42

    Default

    and where do you leave the 9v battery
    Kitsune in a hat

  7. #427
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Well, when I did it I had an actual 9 volt battery connector on one end so I could take it on or off
    To save battery power. I guess you could tape it to the vmu back once connected too.

  8. #428
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Once I get some pictures ill put them on here.

  9. #429
    Ninetailed Noob Raging in the Streets KitsuneNight's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4,256
    Rep Power
    42

    Default

    hmm seems a bit unwieldy to me
    i would suggest velcro but that would be just silly
    Kitsune in a hat

  10. #430
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Well, you would think so but it works pretty well. Actually, I've seen people use Velcro and I guess it works pretty well.
    For mine, it's loose so you can put the vmu in a controller still
    By removing the battery, but if it was still attached you could put the battery in the second vmu slot.
    If I could solder I would have instead of taping the wires which would stop the connection breaking.

  11. #431
    Hero of Algol TrekkiesUnite118's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Age
    29
    Posts
    7,629
    Rep Power
    97

    Default

    Quote Originally Posted by Team Andromeda View Post
    Sigh !!!!.


    I'm not on about Pal boarders FFS! .
    I never mentioned them either. And the videos I posted all have the overscan and letterbox borders for the games you mentioned.

    Quote Originally Posted by Team Andromeda View Post
    I'm on about how even games like RE 4, Wave Race when played in full NTSC speed they have small border that isn't always displayed on YouTube and they by giving the viewer the false impression then're full screen when they're not .
    Everyone knows that RE4 on the Gamecube runs in a 16:9 letterbox. In fact most RE4 videos I've seen have it in a letterbox if it's the GC version because that's how the game renders. If you are seeing anamorphic widescreen footage of Resident Evil 4 it's probably not the Gamecube version.

    The only time I've seen it not letterboxed is when people have cropped the footage to do a side by side comparison of graphical effects, which if that's what you're upset about then you can just shut up right now.

    Quote Originally Posted by Team Andromeda View Post
    Who said anything about the framerate being to high ?
    You did:

    Quote Originally Posted by Team Andromeda View Post
    Its no the controls that the major issue it's the frame rate. The game frame rate is too fast and far too unstable
    If you meant the speed of the game, then you should have said that.

    Quote Originally Posted by Team Andromeda View Post
    PS2 ? That is news to me I don't think SONY officially supported that until the re-desgin of the slim and then HDMI support and anyway I was on about the XBox and MS didn't support VGA (even in the great USA) and hell in most countries didn't even bring out the High Def Component leads and that's looking how most people capture cards don't support High Def component inputs for systems like the XBox I'm willing to bet
    Holy run on sentence Batman!

    But yes, the PS2 had a VGA cable that that Sony officially supported at the launch of the system. It came with the PS2 Linux kit. And component cables were available from the start as well. No PS2 supports HDMI to my knowledge. Yes the Xbox didn't have a VGA cable (as far as I know at least), but it did have component with a few games supporting 720p. The point is, there's no point in arguing how a system like the Xbox, Dreamcast, or Gamecube look over a standard def CRT when they are clearly intended to be used on a TV/Monitor that supports 480p or higher over VGA or Component. The only one that's valid for is the PS2 and that's simply because a smaller percentage of it's library supports progressive scan.

    Also, why was the thread moved?

  12. #432
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

  13. #433
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Attachment 8539Attachment 8540

    There you go, are you happy kitsune?

  14. #434
    It's that time again! Road Rasher HalfBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada, Eh
    Posts
    316
    Rep Power
    5

    Default

    Also, I have no idea why it was moved. I didn't even know until I checked it.

  15. #435
    Ninetailed Noob Raging in the Streets KitsuneNight's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4,256
    Rep Power
    42

    Default

    Quote Originally Posted by HalfBit View Post
    Attachment 8539Attachment 8540

    There you go, are you happy kitsune?
    no the attachments are invalid which is a thing with this forum
    sometimes they work
    usually they dont
    its best to use an outside image host ( photobucker flicker ..whatever ) and use theri links and the direct image button to paste them in
    Kitsune in a hat

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •