Quantcast

Page 2 of 24 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 359

Thread: New User can't access the forum

  1. #16
    Hedgehog-in-Training Hedgehog-in-TrainingNameless One The M's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    53
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you very much, you guys!

  2. #17
    Hero of Algol
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7,662
    Rep Power
    173

    Default

    One more new member can't post
    Hey, I know it's getting crazy but I'm the next "can't post" new dude....please help
    (beer)

    THANKS!

    http://www.sega-16.com/forum/member....3481-toto99303

  3. #18
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,479
    Rep Power
    130

    Default

    Set! Thanks for the heads up.

  4. #19
    Hedgehog-in-Training Hedgehog-in-Training toto99303's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Bulgaria
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you guys!

  5. #20
    Comrade as in friend. Master of Shinobi ComradeOj's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New Mexico, USA
    Age
    24
    Posts
    1,331
    Rep Power
    56

    Default

    I had a new user PM me a list for my "Top 30 Genesis tracks" thread. They said they were having trouble posting, so I figured I would bring it up in this thread.
    This is what they said:

    Hi, I am new here, and I'll be damned if I can figure out how to make a reply in a thread. No matter what I try, the forum says I am not allowed to.
    Their username is "XYZ"
    http://www.sega-16.com/forum/member.php?144073-XYZ
    Modded consoles:
    Master System (v7040) with s-video & direct AV out
    Model 1 with 10mhz overclock & halt switches
    Model 1 with 10mhz 68010
    Model 2 VA2.3 with unfiltered Mega Amp, & s-video
    Model 3 VA1 with compatibility fixes & s-video
    32X with s-video
    Visit my web site at www.mode5.net
    Or my collection of homebrew Genesis games, programs, and music on SEGA-16!

  6. #21
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,479
    Rep Power
    130

    Default

    He should be good to go now. Thanks!

  7. #22
    Hedgehog-in-Training Hedgehog-in-Training XYZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Cleveland, OH
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Welp thank you sir! Finally i get to post!!

  8. #23
    Comrade as in friend. Master of Shinobi ComradeOj's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New Mexico, USA
    Age
    24
    Posts
    1,331
    Rep Power
    56

    Default

    We've got another use that needs help.

    A user named "Mighty Mouse" messaged me saying they were having issues.
    http://www.sega-16.com/forum/member....4-Mighty-Mouse

    What exactly is causing all of the posting problems for new users? I don't remember that happening to me when I joined.
    Is it a bug, or is it some sort of spam protection system? Both?
    Modded consoles:
    Master System (v7040) with s-video & direct AV out
    Model 1 with 10mhz overclock & halt switches
    Model 1 with 10mhz 68010
    Model 2 VA2.3 with unfiltered Mega Amp, & s-video
    Model 3 VA1 with compatibility fixes & s-video
    32X with s-video
    Visit my web site at www.mode5.net
    Or my collection of homebrew Genesis games, programs, and music on SEGA-16!

  9. #24
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,479
    Rep Power
    130

    Default

    It's spam protection. I approve everyone individually.

  10. #25
    Paradroid Hedgehog-in-TrainingNameless One 001's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Age
    39
    Posts
    86
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for the help guys! Nice to be part of this very insightful community!

  11. #26
    Comrade as in friend. Master of Shinobi ComradeOj's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New Mexico, USA
    Age
    24
    Posts
    1,331
    Rep Power
    56

    Default

    I got a PM from a user named Brunni http://www.sega-16.com/forum/member.php?144147-Brunni
    They said they registered a few days ago, and aren't able to post.

    Quote Originally Posted by Brunni
    Hello! Hope you are fine. I'm contacting you for the same reason as some others: I subscribed a few days ago but I still can't post (not even on the forum telling that I don't have access to it ). Could you help me?
    Thanks,
    Brunni
    Is that normal, and I need to tell them to wait a little while longer, or is it okay I keep posting in this thread of them?
    Modded consoles:
    Master System (v7040) with s-video & direct AV out
    Model 1 with 10mhz overclock & halt switches
    Model 1 with 10mhz 68010
    Model 2 VA2.3 with unfiltered Mega Amp, & s-video
    Model 3 VA1 with compatibility fixes & s-video
    32X with s-video
    Visit my web site at www.mode5.net
    Or my collection of homebrew Genesis games, programs, and music on SEGA-16!

  12. #27
    Hero of Algol
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7,662
    Rep Power
    173

    Default

    Another new member needs help:
    Hello, I am new to the site. I registered a few days ago, but I can't reply to any threads and I can't post any new topics. I have emailed the administrator of this forum to no avail. If you could please give me a hand in contacting one of them as I would like to start posting about today!

    Thank you in advance,

    Scorpion Illuminati
    http://www.sega-16.com/forum/member....ion-Illuminati

  13. #28
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,479
    Rep Power
    130

    Default

    I've received no emails from him and he's using a temporary, disposable email account.

  14. #29
    Hero of Algol
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7,662
    Rep Power
    173

    Default

    OK. Thanks, Melf.

  15. #30
    Hedgehog-in-Training Hedgehog-in-Training
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hi! I wasn't able to find if there's some minimum post count or account age to get permission to post new threads, so maybe it's trouble with my account? Right now my posting permissions per the bottom of the page are:

    You may not post new threads
    You may post replies
    You may post attachments
    You may edit your posts

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •