Quantcast

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: Sega CDX Resets

  1. #16
    Raging in the Streets Blades's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,722
    Rep Power
    66

    Default

    Is it possible to obtain a spare power board?

  2. #17
    Raging in the Streets Blades's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,722
    Rep Power
    66

    Default

    I have taken out the power board. Here it is. Doesn't look too bad.





    Some interesting points.

    1)The battery connector is getting power. No idea why it doesn't work.

    2) As described here, the power board is outputting a steady 5V.

    Plug in JUST the power PCD and connect the negative end of your multimeter to the
    incoming negative charge (there are 3 main solder points under the AC jack, the top is + and
    the one to the right is negative). Connect the positive end of your multimeter to the5th or
    6th pin output on the power PCB. this should be 5V (5.19 by my reading).
    I tried using another adapter, and it still reset. What the heck?

  3. #18
    Raging in the Streets Blades's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,722
    Rep Power
    66

    Default

    Looks like the fuse blew because the power board isnít outputting 5V anymore.

    Even with a new fuse it will probably reset, so next step is recapping the power board.

    I also cleaned off some light corrosion on the power board.
    Last edited by Blades; 02-13-2018 at 10:21 PM.

  4. #19
    Raging in the Streets Blades's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,722
    Rep Power
    66

    Default

    I'm in the process of recapping the power board. Does anyone know a good source for the 2.5A fuse or the wound component in the above photo with 680N H30 written on it? Mouser?

  5. #20
    Raging in the Streets Blades's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,722
    Rep Power
    66

    Default

    I recapped it and it works great.

    The only problem is audio from the line out/AV port is extremely quiet. Even with the Genesis board removed and only running it is quiet. Headphone out is fine.

    Anyone have any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •