Quantcast

Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't post in Off Topic Forum?

  1. #1
    Shining Hero Joe Redifer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Denver, CO - USA
    Posts
    13,167
    Rep Power
    132

    Default Can't post in Off Topic Forum?

    I've been trying to post my thoughts in the Star Trek thread for a day now, but every time I submit I get the following (regardless of what browser I use):

    Function name must be a string on line 1566 in /home/sega16/public_html/forum/includes/class_bbcode.php
    #0 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_bbcode.php(1021): vB_BbCodeParser->parse_array(Array, 1, 1, 0)
    #1 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_bbcode.php(542): vB_BbCodeParser->parse_bbcode('OK I haven't re...', 1, 1, 0)
    #2 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_bbcode.php(456): vB_BbCodeParser->do_parse('OK I haven't re...', 0, 1, 1, 1, true, false, NULL, false, 1)
    #3 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_dm.php(1597): vB_BbCodeParser->parse('OK I haven't re...', 16, 1, true)
    #4 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_dm_threadpost.php(483): vB_DataManager->verify_image_count('pagetext', 'allowsmilie', 16, 'post')
    #5 /home/sega16/public_html/forum/includes/class_dm_threadpost.php(732): vB_DataManager_ThreadPost->pre_save_post(true)
    #6 /home/sega16/public_html/forum/includes/functions_newpost.php(616): vB_DataManager_Post->pre_save()
    #7 /home/sega16/public_html/forum/newreply.php(451): build_new_post('reply', Array, Array, Array, Array, Array)
    #8 {main}

  2. #2
    Hero of Algol
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8,252
    Rep Power
    198

    Default

    The forum seems to be half-broken. I can't access a bunch of topics (with the same error messages that Joe reported above) and quoting isn't working either.

  3. #3
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,740
    Rep Power
    147

    Default

    Quote Originally Posted by Barone View Post
    The forum seems to be half-broken. I can't access a bunch of topics (with the same error messages that Joe reported above) and quoting isn't working either.
    It should be working now.

  4. #4
    Hero of Algol
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8,252
    Rep Power
    198

    Default

    Yes, it is. Thank you very much, Melf!

  5. #5
    Shining Hero Joe Redifer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Denver, CO - USA
    Posts
    13,167
    Rep Power
    132

    Default

    Awesome, thanks!

  6. #6
    Blast processor Melf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cabo Rojo, PR
    Posts
    9,740
    Rep Power
    147

    Default

    No problemo!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •